Un tânăr de 21 de ani, din municipiul Salonta, a fost reținut de polițiștii rutieri bihoreni, după ce a fost depistat în trafic în timp ce conducea sub influența substanțelor psihoactive.

Joi, 21 septembrie a.c., în urma administrării probatoriului, polițiștii Biroului Rutier Salonta au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor față de un tânăr de 21 de ani, din municipiul Salonta, bănuit de săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

La 14 septembrie a.c., în jurul orei 01.30, pe strada Piața Libertății din municipiul Salonta, acesta a fost depistat de polițiștii salontani în trafic, în timp ce conducea un autoturism, iar în urma testării preliminare de drog, al cărei rezultat a fost pozitiv, există suspiciunea că ar fi consumat substanțe cu efect psihoactiv.

Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor cu efect psihoactiv.

Polițiștii rutieri salontani continuă cercetările în cauză sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Salonta.