Doi bărbaţi, tată şi fiu, care se aflau pe o motocicletă, au fost răniţi, ieri după - amiază, într-un accident petrecut la Oradea, după ce tatăl, care conducea motocicleta, a trecut pe culoarea roşie a semaforului şi a fost izbit în plin de un autoturism.

"Accidentul s-a produs la intersecţia străzilor Nufărului cu Nojoridului din Oradea. O motocicletă înmatriculată în Bihor a trecut pe culoarea roşie a semaforului printre maşini şi a fost lovită de un autoturism care venea dinspre Nojoridului, care circula regulamentar pe culoarea verde. Atât conducătorul motocicletei, cât şi pasagerul au suferit leziuni, fiind transportaţi la spital", a declarat corespondentului MEDIAFAX agent principal Ioana Lavinia Lascău, ofiţer de presă la Poliţia Bihor. Potrivit unor surse judiciare, cei doi bărbaţi sunt tată şi fiu, iar motocicleta era condusă de tată.

În urma accidentului, cei doi au fost transportaţi la Unitatea de Primire a Urgenţelor a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea, după ce au suferit fracturi la mâini şi la picioare.