Un bărbat a suferit multiple leziuni, iar o femeie a fost, de asemenea, rănită, după ce şoferul unei maşini în care circulau cei doi, ca pasageri, a intrat într-un cap de pod, în Biharia.

 

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene au fost sesizați, în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin 112, la ora 4.35, că pe D.N.19, în localitatea Biharia, s-a produs un accident rutier.

„Din investigațiile efectuate de polițiștii rutieri, la fața locului, s-a constatat că un bărbat de 38 de ani, din comuna Cherechiu, în timp ce conducea un autoturism pe DN 19, înspre localitatea Satu Nou, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, ar fi pătruns pe sensul opus de circulație, ar fi părăsit partea carosabilă pe partea stângă a sensului său de deplasare, iar apoi ar fi intrat în coliziune cu un cap de pod din dreptul unui imobil din localitatea Biharia”, a transmis comisarul şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor.

În urma accidentului rutier, un bărbat de 28 de ani, din comuna Cherechiu, pasager în autoturism, a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital. Totodată, o femeie de 28 de ani, din aceeași comună, pasageră în autoturism, a suferit leziuni pentru îngrijirea cărora a fost, de asemenea, transportată la spital. Conducătorul vehicului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene continuă cercetările în cauză, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei și împrejurărilor producerii accidentului rutier.