O tânără de 21 de ani şi o femeie în vârstă de 46 de ani au ajuns la spital după ce maşina în care se aflau a fost lovită, din spate, de un autotren, pe DN1, în localitatea Gheghie.

Potrivit informaţiilor transmise de agentul şef de poliţie Alin Laza, ofiţer de presă al Poliţiei Bihorene, duminică, la ora 17.07, polițiștii Compartimentului Rutier Aleșd au fost sesizați, în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin SNUAU 112, că, pe DN 1, în localitatea Gheghie, s-a produs un accident rutier. În urma investigațiilor efectuate la fața locului de către polițiștii rutieri din Aleșd s-a constatat că un bărbat de 28 de ani, din comuna Girișu de Criș, în timp ce conducea un autotren cu semiremorcă pe DN 1, în localitatea Gheghie, în condiții ce urmează a fi stabilite din cercetări, nu ar fi păstrat o distanță corespunzătoare în timpul deplasării și ar fi intrat în coliziune, din spate, cu un autoturism, condus regulamentar, în fața sa, de o tânără de 21 de ani, din localitatea Aușeu, care, din impact, ar fi intrat în coliziune cu un stâlp de susținere a rețelei de electricitate, de pe partea dreaptă a direcției sale de deplasare.

În urma accidentului rutier, conducătoarea autoturismului și o altă femeie de 46 de ani, din localitatea Luncșoara, pasageră în autoturism, au suferit leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost transportate la spital. În urma testării bărbatului de 28 de ani, care conducea autotrenul, cu aparatul etilotest și a testării preliminare de drog, rezultatele au fost negative. Polițiștii Compartimentului Rutier Aleșd din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aleșd, pentru stabilirea cauzei și împrejurărilor producerii accidentului rutier, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.