După ce marţi seara o orădeancă de 32 de ani şi-a pierdut viaţa, fiind lovită în plin, de un autoturism, pe o trecere de pietoni de pe strada Tudor Vladimirescu, aseară, o altă femeie de 63 de ani, a fost accidentă grav, tot pe o trecere de pietoni. Nefericitul eveniment s-a petrecut pe Bulevardul Decebal.

Timp de aproape o oră circulaţia pe Bulevardul Decebal din Oradea s-a desfăşurat cu dificultate, după ce un tânăr şofer, aflat la volanul autoturismului Skoda Fabia, cu numărul BH 88 TVA, a accidentat o femeie ce se angajase în traversarea arterei pe trecerea de pietoni. Circulaţia tramvaielor a fost şi ea blocată, în timp ce zeci de trecători s-au oprit pe trotuar şi au asistat la măsurătorile efectuate de poliţişti. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie şi un echipaj SMURD. "Un tânăr orădean de 22 de ani, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în judeţul Bihor a acrojat o femeie care se angajase în tranversarea unei treceri de pietoni semnalizată corespunzător. Victima a fost transportată la spital iar cercetările continuă" a precizat inspector principal Alina Dinu, purtător de cuvânt al IPJ Bihor. În urma impactului femeia a fost aruncată mai bine de 15 metri. Potrivit martorilor şoferul avea viteză destul de mare. Echipjul SMURD i-a acordat  femeii primele îngrijiri după care a fost transportată la spital.

"Starea victimei este gravă. Aceasta se află în comă, a suferit traumatism cranio-cerebral sever şi leziuni la nivelul membrelor inferioare. În continuare i se fac investigaţii medicale" a precizat ieri seară dr. Hadrian Borcea, şeful UPU-SMURD Bihor.