Cadavrul unei femei a fost găsită azi după amiază într-un canal colector din Aștileu. Primele indicii arată că aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Potrivit comisarului șef Alina Fărcuța, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor, joi, 2 martie, în jurul orei 16.02, Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a fost sesizat prin SNUAU 112 că, în apele canalului colector de la hidrocentrala Aștileu, a fost găsită o femeie decedată.

„Polițiștii Secției nr.7 de Poliție Rurală Tileagd s-au deplasat cu operativitate la fața locului, iar din primele investigații efectuate, persoana decedată a fost identificată ca fiind o femeie de 73 de ani, din localitatea bihoreană Josani”, a precizat comisarul șef Alina Fărcuța. Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării necropsiei. În prezent, spun polițiștii, nu există suspiciuni că femeia ar fi fost victima vreunei infracțiuni. Polițiștii Secției nr. 7 de Poliție Rurală Tileagd continuă cercetările în cauză sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aleșd, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii nefericitului eveniment.