O femeie a fost înjunghiată de mai multe ori pe strada Oneștilor din municipiul Oradea, principalul suspect fiind fostul iubit, care a și fugit imediat după atac.

 În zonă au ajuns polițiștii și procurorii care, ajutați inclusiv de un câine de serviciu, au început căutările bărbatului. După câteva ore, acesta a fost prins ascunzîndu-se într-o clădire din apropiere.

Incidentul s-a petrecut duminică seara, în jurul orei 18.00, pe strada Oneștilor din Oradea. Femeia și bărbatul cu care ar fi avut o relație dar de care s-ar fi despărțit în urmă cu câteva luni, s-ar fi cercetat în mașina victimei, în parcarea din fața blocului. Bărbatul a atacat-o cu un cuțit, lovind-o de mai multe ori, după care s-a rănit și pe el și a dispărut. Femeia, în vârstă de 46 de ani, a fost preluată de medici și transportată la spital. Ea a suferit mai multe leziuni, fiind supusă unei intervenții chirurghicale.

În zonă au ajuns mai multe echipaje de poliție dar și procurori, care au început căutările agresorului, la locul faptei fiind adus și unul dintre câinii de serviciu. Coordonați de șeful Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, chestorul Alin Haniș, polițiștii l-au găsit pe suspect câteva ore mai târziu, ascunzându-se într-o clădire aflată în construcție, în apropiere de locul în care și-a înjunghiat fosta iubită. Șocant, bărbatul este poliţist local și a deținut funcții de conducere în cadrul Poliției Locale Oradea, fiind, la un moment dat, chiar șeful acestei instituții. Paul Ladislau Kover prezenta răni superficiale, care nu i-au pus viața în pericol. El a fost încătușat de polițiști și dus la audieri, un dosar penale fiind deschis în acest caz, pentru tentativă de omor.