Trei bihoreni şi-au pierdut viaţa în ultimele două zile. O femeie de 78 de ani a căzut de la înălţime, un bărbat s-a înnecat într-un lac, iar un altul s-a electrocutat în timp ce se afla la pescuit.


Joi noaptea, în jurul orei 00.47, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Oradea au fost sesizaţi telefonic, în urma unui apel primit de I.P.J. Bihor prin 112, că o persoană a căzut de la înălţime în curtea interioară a unor blocuri din Oradea. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii Biroului de Investigare a Infracţiunilor contra Persoanei şi cei ai Serviciului Criminalistic din cadrul I.P.J. Bihor, victima fiind o femeie de 78 de ani, din localitatea Sârbi. Aceasta a decedat după ce a căzut de la balconul locuinţei, situată la un nivel superior al clădirii, unde locuia alături de un membru al familiei. În urma examinării sumare a cadavrului, nu au fost observate urme vizibile de violenţă, altele decât cele specifice căderii de la înălţime. Corpul neînsufleţit al victimei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

Joi la prânz, cadavrul unui bărbat de 46 de ani, din localitatea Tinca, a fost descoperit în incinta unei pescării din localitatea Mădăras. Cauza probabilă a decesului pare să fie electrocutarea de firele de înaltă tensiune, sub care a fost descoperit corpul neînsufleţit. De asemenea, lângă cadavru se afla un băţ de pescuit din fibră, carbonizat. Cadavrul a fost transportat la Morga Spitalului din Salonta, pentru efectuarea necropsiei, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. Ziua de joi a fost tragică şi pentru un bărbat de 36 de ani din satul Galoşpetreu, comuna Tarcea. Acesta a intrat să facă baie în lacul din localitate şi nu a mai ieşit la suprafaţă. În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii prezenţi la locul cu pricina s-a stabilit că bărbatul s-a înecat. Cadavrul a fost scos din apă în jurul orei 18.30 de către pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Crişana" Bihor.