Au depistat hoţul

Poliţiştii din Husasău de Tinca au fost sesizaţi de un localnic din Miersig că, la începutul acestei săptămâni, persoane necunoscute au pătruns în locuinţa sa şi au sustras suma de 250 de lei. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii din Tinca, împreună cu cei din cadrul Biroului de Ordine Publică Rural, au depistat prezumtivul autor ca fiind un tânăr de 25 de ani, consătean cu păgubitul. Totodată, în urma extinderii cercetărilor, s-a stabilit că acesta este suspectat că la sfârşitul lunii august ar mai fi comis un furt, tot dintr-un imobil din localitatea Miersig, când ar fi sustras suma de 150 de lei.


Cercetările sunt continuate de către oamenii legii.

Surprinşi în flagrant
Poliţiştii Biroului de Ordine Publică Rural, împreună cu cei de la posturile de poliţie comunale Nojorid şi Girişu de Criş, i-au prins în flagrant pe doi orădeni, ambii de 52 de ani, în timp ce sustrăgeau traverse din aluminiu de la punctul de lucru al unei societăţi comerciale de pe raza localităţii Nojorid. În continuare sunt efectuate cercetări.

Cercetaţi pentru furt

Doi orădeni şi un tânăr din Ploieşti sunt urmăriţi penal de către poliţiştii Biroului Furturi Auto din cadrul municipiului Oradea, fiind cercetaţi pentru furt calificat. Cei trei sunt bănuiţi că, între 5-7 septembrie, ar fi sustras şase acumulatoare auto din autovehicule parcate pe raza municipiului Oradea.