Acţiuni preventive în Marghita
Poliţiştii din Marghita au acţionat, miercuri, pentru menţinerea climatului de ordine şi linişte publică în rândul comunităţii locale. A fost depistat un tânăr de 20 de ani, din comuna bihoreană Curtuişeni, suspectat că ar fi sustras suma de 350 lei din locuinţa unui consătean. Prejudiciul a fost recuperat, iar cercetările continuă. În cadrul aceleiaşi acţiuni a fost depistat un bărbat de 53 de ani, tot din comuna Curtuişeni, bănuit că ar fi sustras de pe parcela agricolă a unui localnic 500 kg de fân. Şi în acest caz poliţiştii au recuperat prejudiciul. De asemenea, a fost depistată o femeie de 63 de ani, din Văşad, suspectată că a pătruns într-o locuinţă din localitate, de unde ar fi sustras suma de 80 lei, prejudiciu recuperat.
Poliţiştii marghitani au depistat încă doi tineri, dintre care unul minor, care au furat dintr-o locuinţă din Curtuişeni 160 de lei.

Cercetaţi pentru furt calificat
Miercuri, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au început urmărirea penală faţă de un orădean de 38 de ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Acesta este suspectat că a furat din incinta unei societăţi comerciale un portmoneu care conţinea diverse bunuri şi bani, provocând un prejudiciu de 500 lei, recuperat parţial. Totodată, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au început urmărirea penală şi faţă de un tânăr din Sălard, bănuit că ar fi sustras diverse bunuri din casa scării unui bloc din municipiul Oradea, provocând un prejudiciu de 200 lei.