Încarcerat pentru furt
Poliţiştii din Marghita l-au depistat şi reţinut pe B.I.T., de 34 de ani, din comuna bihoreană Chişlaz, faţă de care instanţa de judecată emisese un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, bărbatul fiind condamnat la un an închisoare, pentru comiterea infracţiunii de furt. Bihoreanul a fost încarcerat în Penitenciarul Oradea pentru executarea pedepsei.

Prejudiciu recuperat
Marţi, în intervalul orar 06.00 - 12.00, poliţişti din cadrul Biroului de Ordine Publică Rural împreună cu poliţiştii din Nojorid şi Girişu de Criş au acţionat pe raza de competenţă. Astfel, a fost depistat G.I.C., de 22 de ani, din Tărian, suspectat că ar fi sustras dintr-o hală aflată pe raza localităţii Tărian 21 de ţevi metalice în valoare de 5.500. Prejudiciul a fost recuperat integral, iar cercetările continuă.

Aproape 70 de persoane legitimate în Oradea
Agenţii orădeni de siguranţă publică şi patrulare au continuat acţiunile pe raza municipiului Oradea pentru a preveni faptele de natură antisocială, actele ilicite de comerţ, cerşetoria şi vagabondajul şi pentru menţinerea climatului de ordine şi linişte publică în rândul comunităţii. Au fost legitimate 68 de persoane, 13 au fost conduse la sediul poliţiei şi au fost aplicate 27 de sancţiuni contravenţionale conform prevederilor Legii nr. 61/1991 şi Legii nr. 12/1990, cu amenzi în valoare de 2.940 lei.