Accidentat de propriul tractor

Un bărbat din comuna Tileag a fost accidentat, sâmbătă la prânz, în timp ce efectua lucrări de reparaţii la tractorul personal, pe care nu l-a asigurat corespunzător. Astfel, tractorul a pornit şi a trecut cu roata stânga faţă peste el. În urma evenimentului, bărbatul în vârstă de 30 de ani a suferit leziuni pentru îngrijirea cărora a fost internat la spital.

Accidentat mortal pe câmp

Poliţiştii din Criştioru de Jos au fost sesizaţi telefonic sâmbătă după-amiaza de către un localnic din Poiana că, în locul numit "Câmpul lui Branit", un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Poiana, s-a accidentat mortal cu un tractor proprietate personală. Ajunşi la faţa locului, oamenii legii nu au putut decât să constate că faptele sesizate se confirmă. Corpul neînsufleţit al victimei a fost transportat la morga spitalului din Ştei, pentru efectuarea necropsiei, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. În cauză nu există suspiciuni de omor.

Coliziune din cauza neacordarii de prioritate

Sâmbata, în jurul orei 20.30, la intersecţia străzii Eroilor cu strada Avram Iancu din Marghita, un tânăr de  27 de ani, din localitatea Săcueni, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în Ungaria, nu a acordat prioritate de trecere autovehiculelor. Astfel, în timpul efectuării unui viraj spre stânga, a acroşat un moped înregistrat în Marghita, condus regulamentar din sens opus de un localnic de 38 de ani. În urma accidentului rutier, conducătorul mopedului a suferit leziuni uşoare, fiind internat în spital pentru investigaţii de specialitate. Cercetările în cauză continuă.