Prins în flagrant

Marţi, poliţiştii din Săcueni l-au prins în flagrant pe L.I.N., de 21 de ani, din Diosig, în timp ce sustrăgea cantitatea de 331 kg de porumb ştiuleţi de pe o parcelă agricolă situată în extravilanul localităţii Ciocaia, aparţinând unei societăţi comerciale din Săcueni. Prejudiciul provocat astfel a fost recuperat în întregime. Cercetările sunt continuate de poliţişti din cadrul Poliţiei Săcueni.

 

Furt din locuinţă

Poliţiştii din Auşeu au fost sesizaţi, marţi, de un orădean, că la 14 noiembrie a.c., persoane necunoscute au pătruns prin efracţie în locuinţa pe care acesta o deţine în localitatea bihoreană Luncşoara şi au sustras diverse bunuri casnice în valoare de 1.000 lei. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii din Auşeu au identificat suspecţii în cauză ca fiind C.R., de 16 ani, din Luncşoara, alături de alţi trei tineri localnici de 13 ani. Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de aproximativ 60%.

 

După gratii pentru trafic de persoane

Marţi, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, Compartimentul Urmăriri l-au depistat şi reţinut în Arestul I.P.J. Bihor pe orădeanul C.E.C., de 28 de ani. Magistraţii Tribunalului Timiş au emis faţă de acesta un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la 5 ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de trafic de persoane. Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Oradea pentru executarea pedepsei.