Prejudiciu recuperat
Poliţiştii din staţiunea Băile Felix au depistat un bihorean suspectat că ar fi sustras două motoscutere. Bărbatul, din Sânmartin, ar fi sustras două motoscutere, unul dintr-o locuinţă din localitatea Haieu şi unul de pe o stradă din aceeaşi localitate. Ulterior, suspectul a valorificat unul dintre motoscuterele sustrase pentru suma de 300 lei. Prejudiciul total, în valoare de 4.200 lei, a fost recuperat integral. Cercetările sunt continuate de poliţiştii din Băile Felix pentru documentarea întregii eventuale activităţi infracţionale.

A ajuns după gratii
Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, Compartimentul Urmăriri au reţinut o orădeancă de 42 de ani, faţă de care instanţa emisese un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate. Femeia a fost condamnată la trei ani şi şase luni închisoare, pentru comiterea infracţiunilor de înşelăciune şi fals în înscrisuri oficiale. Orădeanca a fost încarcerată în Penitenciarul Oradea pentru executarea pedepsei.

Suspect depistat
Marţi, poliţiştii din Olcea au fost sesizaţi că persoane necunoscute au pătruns prin efracţie într-o locuinţă din localitatea Ucuriş şi au sustras diferite bunuri nealimentare, în valoare de 200 lei. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii din Olcea au depistat prezumtivul autor, un bărbat de 62 de ani, consătean cu partea păgubită. Cercetările sunt continuate cu suspectul în stare de libertate.