Produs petrolier confiscat
Marţi, în timpul unei patrulări, poliţiştii din Abram şi Tăuteu l-au depistat pe raza localităţii Abram pe B.T., de 56 de ani, în timp ce transporta cu un autoturism cantitatea de 100 l produs petrolier fără forme legale, depozitat în cinci canistre a câte 20 l fiecare. Produsul petrolier a fost ridicat în vederea confiscării, iar bărbatul a fost sancţionat contravenţional conform prevederilor cu amendă în valoare de 1.000 lei.

Reţinut în arest
Poliţiştii din Popeşti l-au reţinut în arestul IPJ Bihor pe localnicul Z.T., de 30 de ani. Judecătoria Aleşd emisese faţă de acesta un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la un an şi şase luni închisoare pentru comiterea infracţiunii de abandon de familie. Bărbatul urmează a fi încarcerat în Penitenciarul Oradea pentru executarea pedepsei.

Suspectat de furt din magazin
Agenţii orădeni de siguranţă publică şi patrulare au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale faţă de B.S., de 31 de ani, din localitatea Deva, judeţul Hunedoara, suspectat că marţi ar fi sustras dintr-un centru comercial orădean produse alimentare în valoare de 94 lei. Prejudiciul a fost recuperat, iar cercetările continuă.