Pătrundere prin efracţie

Marţi, poliţiştii din Valea lui Mihai au fost sesizaţi de un localnic de 50 de ani, că în seara zilei de 19 ianuarie a.c., persoane necunoscute au pătruns prin efracţie în locuinţa sa de unde au sustras mai multe bunuri personale. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii din Valea lui Mihai au identificat cu operativitate persoana bănuită de comiterea faptei, ca fiind un localnic de 23 de ani, de la care s-a recuperat în totalitate prejudiciul. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru furt calificat, iar cercetările sunt continuate de Poliţia Valea lui Mihai, pentru documentarea întregii eventuale activităţi infracţionale a celui în cauză.

Prinşi în flagrant

Tot marţi, în localitatea Bistra, poliţiştii din Marghita au depistat în flagrant doi localnici de 44, respectiv 30 de ani, în timp ce transportau cu o căruţă 1600 kg cărbune. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii îi bănuiesc pe cei în cauză că ar fi sustras cărbunele de la o societate comercială, din localitate. Prejudiciul provocat, în valoare de 200 lei, a fost recuperat integral, cărbunele fiind restituit proprietarului de drept. Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii eventuale activităţi infracţionale a celor în cauză.

Telefon furat

Poliţiştii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale faţă de un bărbat de 24 de ani, din localitatea bihoreană Rontău, bănuit de comiterea infracţiunii de furt. Acesta este bănuit de poliţiştii orădeni că, în timp ce se afla în incinta unei societăţi din Oradea, ar fi profitat de bunăvoinţa vânzătorului şi ar fi sustras un telefon în valoare de 800 lei. Prejudiciul a fost recuperat integral, iar cercetările sunt continuate de poliţiştii Biroului Proximitate din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea.