O femeie de 56 de ani a fost accidentată de tren în proximitatea unei treceri, la nivel cu calea ferată din localitatea bihoreană Vadu Crișului.

 

Azi, 6 august, la ora 6.50, polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Bihor au fost sesizați prin SNUAU 112 că o persoană a fost accidentată de un tren, în proximitatea unei treceri la nivel cu calea ferată, din localitatea bihoreană Vadu Crișului.

Polițiștii de la transporturi s-au deplasat cu operativitate la fața locului și au identificat persoana ca fiind o femeie de 56 de ani din localitatea bihoreană Vadu Crișului.

Din investigațiile efectuate, au constatat că femeia ar fi fost accidentată de trenul care circula pe relația București - Satu Mare, în timp ce s-ar fi aflat în zona de siguranță a căii ferate.  În urma accidentului, femeia a suferit multiple leziuni, fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

În prezent, nu există suspiciunea ca femeia să fi fost victima vreunei infracțiuni. Polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Bihor continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aleșd pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii nefericitului eveniment.