Un bărbat a fost prins în flagrant de polițiștii antidrog și procurorii DIICOT în timp ce comercializa peste două kilograme de droguri de mare risc și un kilogram de canabis.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Oradea, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat (recidivist), cercetat pentru săvârşirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc.

„În seara de 9 mai 2024, un bărbat a fost prins în flagrant delict, în municipiul Oradea, în timp ce ar fi comercializat peste 2 kilograme de substanță cristalină 4-MMC (drog de mare risc) și un kilogram de canabis (drog de risc) pentru sumele de 11.800 de lei și 1.000 de euro. De asemenea, asupra sa a fost descoperită și o cantitate de cocaină, destinată vânzării”, a transmis comisarul șef Alina Fărcuța, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor.

La data de 10 mai, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Oradea au dispus reţinerea, pentru 24 de ore, a bărbatului. Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul  Tribunalului Bihor a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile. Acțiune a beneficiat de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.