Motociclist accidentat grav

La intersecţia străzii Mareşal Ion Averescu cu strada Mierlei din Oradea, P.I.A., de 26 de ani, din comuna Roşiori, în timp ce conducea, luni, în jurul orei 15.35, un autoturism înmatriculat în Bihor, nu a respectat semnificația indicatorului rutier "Oprire" şi nu a acordat prioritate de trecere. Astfel, a intrat în coliziune cu o motocicletă înmatriculată în Maramureş, condusă pe drumul cu prioritate de orădeanul B.A.I., de 25 de ani. În urma accidentului rutier, conducătorul motocicletei a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost internat în spital. Cercetările în cauză continuă.

Coliziune frontală pe contrasens

Marţi, în jurul orei 08.20, pe strada Ogorului din Oradea, M.A.P., de 35 de ani, din Sântandrei, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare în timpul deplasării față de autoturismul care circula în faţa sa. Astfel, a acroşat din spate un autoturism înmatriculat în Bihor, iar apoi a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus regulamentar pe banda a doua de orădeanca R.A.N., de 36 de ani. În urma accidentului rutier, K.E., de 63 de ani, din Bucureşti, pasageră în cel de-al treilea autoturism, a suferit leziuni uşoare. Cercetările în cauză continuă.                                                           

La volan, fără permis

În Oradea a fost depistat, miercuri, în jurul orei 04.50, orădeanul S.A., de 41 de ani, în timp ce conducea un moped, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, în jurul orei 11.30, pe drumul judeţean 792/A, în localitatea Tinca, poliţiştii Secţiei nr. 8 de Poliţie Rurală Tinca l-au depistat în trafic pe C.I., de 30 de ani, din Husasău de Tinca, în timp ce conducea un moped neînmatriculat. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că C.I. posedă permis de conducere provizoriu emis de autorităţile din Marea Britanie, permis care nu-i dă dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice din România. În ambele cazuri au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale.