Un bărbat în vârstă de 45 de ani a fost găsit, luni seara, spânzurat la parterul unui bloc aflat în construcție, pe o stradă din Oradea.

Potrivit comisarului șef Alina Fărcuța, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor, luni, 17 octombrie a.c., la ora 22.00, Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a fost sesizat prin 112 că, la parterul unui bloc de pe strada Aurel Covaci, din municipiul Oradea, a fost descoperită o persoană spânzurată.

„Polițiștii orădeni s-au deplasat cu operativitate la fața locului și, în urma primelor investigații efectuate, victima a fost identificată ca fiind un bărbat de 45 de ani, din Oradea. Din nefericire, a fost declarat decesul acestuia, la fața locului”, a precizat comisarul șef Alina Fărcuța.

Potrivit acesteia, cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării necropsiei. În prezent, nu există suspiciunea ca bărbatul să fi fost victima vreunei infracțiuni. Polițiștii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Persoanei din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii tragicului eveniment.