Un bărbat a spart, ieri dimineaţă, geamul unui magazin care comercializează arme şi articole de pescuit, furând trei pistoale air soft, două lunete şi două spray-uri de autoapărare. Poliţiştii l-au prins la scurt timp, recuperând toate bunurile sustrase.

 

Potrivit comisarului şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor, luni, la ora 08.39, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au fost sesizați prin 112, că, un bărbat necunoscut a spart cu o piatră geamul unui magazin care comercializează articole de pescuit, vânătoare și autoapărare din municipiul Oradea și a sustras diverse bunuri expuse în vitrina magazinului.

„Polițiștii bihoreni s-au deplasat cu operativitate la fața locului, constatând că cele sesizate se confirmă, din magazin fiind sustrase trei pistoale air soft, nesupuse autorizării, două lunete și două spray-uri de autoapărare. De asemenea, în urma cercetării efectuate la fața locului, s-a constatat că, din magazin nu au fost sustrase arme sau muniții, letale ori neletale”, a precizat comisarul şef Alina Fărcuţa. Bărbatul bănuit de comiterea faptei, un orădean de 53 de ani, a fost identificat la scurt timp de la comiterea faptei, acesta fiind depistat în proximitatea magazinului. Polițiștii au recuperat de la el toate bunurile sustrase din magazin. „Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor continuă cercetările în cauză sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat”, a mai menţionat purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor.