Vineri, 24 octombrie, în jurul orei 20:00, un eveniment rutier a alertat Poliţia şi echipajele medicale. Accidentul s-a produs în vecinătatea unui motel-restaurnat de pe DN 79, lângă Mădăras.

Patru morţi şi doi grav răniţi lângă Mădăras, după ce un tir condus de un începător a intrat pe contrasens şi a izbit un autoturism în care se aflau şase persoane.
Conform precizărilor făcute de Poliţie, patru persoane au decedat, iar alte două au fost grav rănite, după ce autoturismul în care se aflau a fost izbit frontal de un autotren care se angajase în depăşirea neregulamentară a unui tractor. Şoferul care a produs accidentul este din judeţul Hunedoara şi are 20 de ani. Maşina în care se aflau victimele era un Audi înmatriculat în judeţul Timiş. Conducătorul auto al acestuia, Dumitru Barbu, în vârstă de 43 de ani, a decedat pe loc în urma cumplitului impact, în care patru dintre cei şase pasageri din autoturism - şoferul, soţia sa, o altă femeie, în vârstă de 33 de ani, şi copilul acesteia, de şapte ani, au fost făcuţi zob. Doi dintre ocupanţii maşinii au supravieţuit, fiind grav răniţi. Aceştia sunt fiul şoferului, de 12 ani, şi un bărbat, soţul femeii şi tatăl copilului mort în accident. Supravieţuitorii au fost preluaţi de un echipaj SMURD în stare critică, în prezent fiind internaţi în spital.
Conducătorul autotrenului care a provocat cumplita tragedie a scăpat fără niciun fel de leziune. Poliţiştii au demarat o anchetă pentru stabilirea cauzelor accidentului şi a circumstanţelor în care s-a produs acesta.