Un accident grav, care putea să ducă la o tragedie de proporții, a avut loc în această după-amiază. Un camion care transporta butelii (o parte din ele pline) a intrat în coliziune cu o autoutilitară.

Contactate prin 112, la ora 13.16, atât Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Bihor, cât și Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Crişana” au ajuns cu operativitate la fața locului.

„S-au deplasat trei echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului 1 Oradea și Gărzii 1 Mai, cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare grea, precum și două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Ajunși la locul producerii accidentului, pompierii militari au acționat pentru descarcerarea șoferului rămas captiv în autoutilitara avariată” se afirma în comunicatul ISU „Crişana”.

În jurul orei 14.20, conform aceleieași surse, ambii șoferi erau conștienți și li se acordau îngrijiri medicale la fața locului.

Traficul rutier se desfășura pe o bandă, alternativ, dirijat de polițiștii rutieri.

„Aceștia urmează să efectueze cercetarea la fața locului, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier”, se afirma în comunicatul IPJ Bihor.