Circulaţia în localitatea Oşorhei s-a desfăşurat cu dificultate ieri la prânz, după ce trei autoturisme s-au tamponat. De vină pare să fie şoferul unui autocamion, care nu a păstrat o distanţă regulamentară faţă de autovehiculul care rula în faţa sa.

 

Minute bune, circulaţia pe Drumul Naţional 1, pe raza localităţii Oşorhei, s-a desfăşurat bară la bară, după ce trei autoturisme s-au tamponat. Potrivit echipajelor de Poliţie prezente la faţa locului, vina îi aparţine şoferului ce conducea un autocamion care nu a păstrat o distanţă regulamentară faţă de autovehiculul din faţă. Astfel, şoferul unui autoturism care venea dinspre Oşorhei a semnalizat intenţia de a vira la stânga pentru a intra pe drumul ce duce în localitatea Fughiu. Şoferul unei autoutilitare Ford, care se afla în spatele acestuia, a redus viteza, moment în care un alt şofer care conducea un TIR, ce se afla pe aceeaşi bandă, a intrat în el. Acest lucru a dus la tamponarea autoturismelor.

 

Chiar dacă partea carosabilă a fost eliberată destul de repede de către poliţişti, şoferii aflaţi în trafic la acea oră au avut de aşteptat, astfel încât, la un moment dat, circulaţia pe banda dreaptă de mers, spre Cluj, era blocată.