O femeie în vârstă de 49 de ani şi-a pierdut viaţa, azi dimineaţă, după ce a căzut de la etajul patru al unui bloc de locuinţe situat pe strada Morii, din cartierul Nufărul. Victima a fost resuscitată iniţial de către SMURD, dar a decedat în drum spre spital. O anchetă a fost deschisă în acest caz.

Potrivit maiorului Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana al judeţului Bihor, apelul la 112 a fost efectuat azi dimineaţă, în jurul orei 7.50.

"La faţa locului s-a deplasat echipajul de Terapie Intensivă Mobilă al SMURD Oradea, care au găsit victima în stop cardio-respirator. Manevrele de resuscitare s-au realizat cu succes la faţa locului, însă, în drum spre Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean, femeia a suferit un al doilea stop cardio-respirator”, a precizat Camelia Roşca. Încercările medicilor de a o readuce la viaţă a doua oară au eşuat, astfel că a fost declarat decesul femeii în vîrstă de 49 de ani.
Deocamdată, circumstanţele în care aceasta a căzut de la etaj nu sunt clare, anchetatorii efectuând cercetări pentru a lămuri ce s-a întâmplat. Din primele informaţii, nu există însă indicii că ar fi vorba despre un omor.
„La fața locului au intervenit polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor Contra Persoanei, din cadrul Poliției Municipiului Oradea. Victima a fost identificată ca fiind o femeie de 49 de ani din Oradea. Din primele investigații efectuate, nu există suspiciuni să fi fost victima vreunei infracțiuni”, a declarat comisarul șef Alina Fărcuța, purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor. Medicii legişti urmează să stabilească cu exactitate cauza decesului, în urma efectuării necropsiei, în timp ce ancheta continuă sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.