Traficul a fost îngreunat, azi dimineață, pe Bulevardul Dimitrei Cantemir din Oradea, după ce trei autoturisme au fost implicate într-un accident.

Evenimentul rutier s-a produs marți dimineața, în jurul orei 08.00, pe Bulevardul Dimitrie Cantemir din Oradea. Trei mașini au fost implicate, la fața locului fiind mobilizate mai multe echipaje de prim ajutor din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Crișana” al județului Bihor. Din fericire, niciuna dintre persoanele implicate nu a suferit leziuni care să îi pună viața în pericol. O persoană a fost totuși transportată la spital, medicii stabilind însă că este în afara oricărui pericol. Polițiștii care au ajuns la fața locului au încadrat evenimentul ca fiind o tamponare.

„În accident au fost implicate trei autoturisme, din care unul staționa. O persoană a fost rănită aparent ușor și transportată la spital pentru investigații medicale”, a precizat comisarul șef Alina Fărcuța, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor. Polițiștii rutieri orădeni vor stabili exact cauzele și împrejurările producerii accidentului rutier.