Un orădean în vârstă de 36 de ani a avut nevoie de ajutor, marţi, după ce vecinii l-au văzut, stând pe balcon, părând să aibă probleme medicale.

Potrivit agentului şef de poliţie Alin Laza, ofițer de relații publice al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor, marți, 2 mai a.c., la ora 07.24, IPJ a fost sesizat, printr-un apel la numărul unic de urgenţă 112, că, pe strada Oneștilor, din municipiul Oradea, un bărbat care se afla în balconul unui apartament pare să aibă nevoie de sprijin medical, întrucât nu comunica și manifesta un comportament neadecvat.

„Polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Oradea s-au deplasat cu operativitate la fața locului și au identificat persoana în cauză ca fiind un bărbat de 36 de ani, din municipiul Oradea. Din primele investigații s-a constatat că acesta prezenta la nivelul pieptului leziuni, posibil autoprovocate de o arsură de țigară”, a precizat Alin Laza. Nu există suspiciuni ca bărbatul să fi fost victima vreunei infracțiuni. Polițiștii au acordat sprijin echipajului medical, în vederea transportării bărbatului de 36 de ani la o unitate spitalicească pentru investigații medicale.