Doi bărbați și-au pierdut viața și alți trei au fost răniți, după ce mașinile în care se aflau s-au ciocnit frontal, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe DN 79A, în județul Arad. Unul dintre bărbaţii decedaţi este Ovidiu Roşca (29 ani), medic rezident în cadrul Spitalului Municipal din Oradea.

Medicul orădean Ovidiu Roşca a murit într-un accident produs în judeţul Arad. Lucra ca medic la Spitalul Municipal "Dr. Gavril Curteanu" din Oradea după ce a absolvit Medicina la Timişoara. Pasager în maşină era şi Alexandru Jivan, fiul unui inspector ANAF din judeţul Arad. Medicul orădean se afla la volanul unui BMW, când într-o curbă şoferul unui Opel a ajuns pe contrasens, a intrat în coliziune cu BMW-ul, iar în urma impactului cei doi au murit, iar şoferul Opel-ului, în vârstă de 25 de ani, a fost rănit grav. 

În maşina BMW se mai aflau doi pasageri care au scăpat doar cu răni superficiale. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Județene Arad, Camelia Tuduce, în Opel se afla doar șoferul, în timp ce în BMW se aflau patru bărbați, doi decedând pe loc în urma impactului. "Opel-ul care venea dinspre Sintea Mare, într-o curbă a intrat pe contrasens şi a intrat în plin în autoturismul BMW care circula regulamentar din sens opus. În urma impactului foarte puternic, şoferul BMW-ului şi pasagerul din dreapta au murit pe loc", a spus Camelia Tuduce, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

Ceilalți doi pasageri, aflați pe bancheta din spate, au suferit răni ușoare. Ambele autoturisme au fost distruse, iar pentru scoaterea victimelor a fost nevoie de intervenția unui echipaj de descarcerare. Circulația pe șoseaua care leagă orașele Chişineu-Criş și Ineu a fost blocată două ore în urma accidentului. Potrivit unor surse, accidentul s-a produs pe fondul vitezei, dar şi al consumului de alcool. Se pare că tânărul de 25 de ani, şoferul  Opelului, a consumat băuturi alcoolice.