În ultimele 24 de ore, au fost aplicate în jur de 360 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi de peste 150 de mii de lei. Au fost reţinut 14 permise de conducere și șase certificate de înmatriculare și au fost amendate peste 70 de autovehicule pentru depășirea limitelor de viteză.

 

173 de sancțiuni au fost aplicate pentru depășirea limitelor legale de viteză, 30 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranță, au fost sancționate opt opriri neregulamentare, trei depășiri neregulamentare, au fost sancționați șase bicicliști, patru sancțiuni au fost pentru lipsa ITP, iar 34 de sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulației rutiere.

Tot joi, 16 noiembrie, în intervalul orar 07.00 – 13.00, polițiștii Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene, alături de polițiștii Biroului Rutier Oradea și de cei de la Biroul Rutier Marghita din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au acționat pe sectorul de drum D.N. 19, care tranzitează județul Bihor, între localitățile Oradea și Curtuișeni, dar și pe D.N. 19E, între Oradea și Chiribiș, pentru combaterea conducerii cu viteză excesivă sau neadaptată la condițiile de drum și de trafic.

În cadrul acțiunii de pe cele două drumuri naționale au fost folosite 6 aparate radar, dispuse în cascadă. În cele câteva ore de acțiune, polițiștii rutieri au aplicat 98 de sancțiuni contravenționale, cu amenzi în valoare de 48.145 de lei, dintre care 77 pentru depășirea limitelor legale de viteză, a fost sancționată o depășire neregulamentară, iar 20 de sancțiuni au fost pentru alte abateri săvârșite în trafic.

De asemenea, în cadrul acțiunii de pe D.N.76, polițiștii bihoreni au reţinut patru permise de conducere, dintre care trei pentru exces de viteză în trafic.