Un bihorean de 53 de ani, din comuna Finiș, a fost reținut de polițiști pentru a doua oară, consecutiv, în câteva zile, după ce a fost depistat în trafic, în timp ce conducea fără permis.

Pe 16 mai, în urma administrării probatoriului, polițiștii Secției nr. 2 de Poliție Rurală Beiuș au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor față de un bărbat de 53 de ani, din comuna Finiș, județul Bihor, bănuit de săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

În cursul aceleiași zile, la ora 19.25, pe drumul comunal 233, în localitatea Șuncuiș, județul Bihor, polițiștii Secției nr.2 de Poliție Rurală Beiuș l-au depistat pe acesta în trafic, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, acesta mai este cercetat într-un alt dosar penal, după ce, la data de 14 mai, a fost depistat de polițiști în trafic, în aceeași locație, în timp ce conducea un autoturism, tot fără permis de conducere și aflându-se sub influența alcoolului, fapt pentru care a fost dispusă reținerea acestuia și în cursul zilei respective (caz meditizat la data de 15 mai).

Vineri,17 mai, polițiștii secției nr.2 de Poliție Rurală Beiuș l-au prezentat pe bărbatul de 53 de ani la Parchetul de pe lângă Judecătoria Beiuș, în vederea dispunerii de măsuri legale. Polițiștii continuă cercetările.