Polițiștii din cadrul Poliției orașului Aleșd - Compartimentul Rutier au fost sesizați prin 112, luni 22 august la ora 17.33, că pe DN1 - Piatra Craiului, județul Bihor, s-a produs un accident rutier.

Din investigațiile efectuate de polițiștii rutieri din Aleșd, la fața locului, s-a constatat că, un tânăr de 24 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism, într-o curbă la dreapta, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, ar fi pătruns și ar fi circulat pe sensul opus de circulație, intrând în coliziune frontală cu un autotren cu remorcă, condus de un bărbat de 32 de ani, din Republica Moldova. Din impact, autoturismul a fost proiectat înapoi, pe sensul său de deplasare, fiind lovit de un alt autotren cu semiremorcă, condus de un bărbat de 55 de ani, din municipiul Cluj Napoca, județul Cluj.

În urma accidentulului rutier, o femeie de 59 de ani și o tânără de 20 de ani, ambele din municipiul Oradea, județul Bihor, pasagere în autoturism, au suferit leziuni, pentru îngrijirea cărora au fost transportate la spital.

Conducătorii vehiculelor implicate în accidentul rutier au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii Compartimentului Rutier Aleșd continuă cercetările în cauză, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aleșd, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei și împrejurărilor producerii accidentului rutier.