Poliţiştii Serviciului Rutier au aplicat, joi, peste 300 de amenzi. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării 11 permise de conducere, constatate şase infracţiuni şi 19 tamponări.

 24 de sancţiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 71 de participanţi la trafic au fost sancţionaţi pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, 47 de pietoni pentru nerespectarea regulilor privind traversarea părţii carosabile, două sancţiuni au fost aplicate pentru depăşiri neregulamentare, iar 157 pentru alte abateri de la regimul circulaţiei rutiere. Radarele fixe montate pe tronsonul DN1 din judeţul Bihor - Borş - Piatra Craiului - au surprins 178 de cazuri în care au fost depăşite limitele legale de viteză, iar cele de pe DN 76 - Sânmartin, alte 47 de cazuri. Valoarea sancţiunilor aplicate joi de poliţiştii rutieri este 44.990 lei.
Unul dintre cei opriţi în trafic a fost şi K.I., de 37 de ani, din comuna Oşorhei, depistat pe DN1 în timp ce conducea un autoturism având o concentraţie alcoolică de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.