O fată de 16 ani din comuna Ineu (Bihor), este căutată de polițiști după ce a plecat de acasă și nu a mai revenit. Potrivit polițiștilor, aceasta a mai fost plecată de acasă în acest an, dar a fost găsită de oamenii legii.

Potrivit unui comunicat al IPJ Bihor transmis azi, fata a plecat de acasă în dimineața zilei de 24 de octombrie și nu a mai revenit.

„Polițiștii Secției nr.5 de Poliție Rurală Oradea din cadrul IPJ Bihor au fost sesizați vineri cu privire la faptul că minora Carmen Covaci, de 16 ani, din comuna Ineu, sat Ineu, județul Bihor, a plecat voluntar din localitatea Ineu, la 24 octombrie, în jurul orei 06.45 şi nu a mai revenit. Aceasta a mai fost plecată voluntar de la domiciliu în cursul acestui an, fiind găsită de polițiștii bihoreni”, se arată în comunicat.

Potrivit acestuia, fata are aproximativ 1,60 metri înălțime, 58 de kilograme, constituție atletică, faţă ovală, ten măsliniu, ochi căprui, păr negru, de lungime medie și nu are semne particulare. Ea era îmbrăcată, la momentul dispariției, cu blugi albaștri, pantofi sport albi și avea un ghiozdan negru cu roșu, inscripționat.

Persoanele care pot oferi informaţii sunt rugate să sune la 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.