Vineri, 7 mai a.c., în jurul orei 13.24, polițiștii Secției nr.2 de Poliție Rurală Beiuș au fost sesizați în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U. 112 că, într-o pădure de pe raza localității bihorene Remetea, a avut loc un accident de vânătoare, în urma căruia un bărbat a fost împușcat accidental.

În urma primelor cercetări efectuate la fața locului de polițiștii Secției 2 de Poliție Rurală Beiuș împreună cu polițiștii Serviciului Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor s-a constatat că evenimentul s-a produs pe un fond de vânătoare pe care se desfășura o partidă de vânătoare neautorizată, în cadrul căreia Marius Laza, un bărbat de 46 de ani, din localitatea Meziad, județul Bihor, ar fi fost împușcat accidental, în zona capului, de un bărbat de 40 de ani, din comuna Remetea, județul Bihor. Cei doi bărbați erau deținători legali de arme de vânătoare. 

Bărbatul de 46 de ani a fost transportat cu elicopterul la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Sâmbătă în jurul prânzului, bărbatul a decedat (UPDATE).

Cercetările în cauză sunt continuate de polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuș, sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, uz de armă și braconaj, urmând ca, în cadrul anchetei să fie documentate toate aspectele cu privire la împrejurările în care s-a produs evenimentul si cele in care a fost organizată partida de vânătoare.

Foto: facebook - Marius Laza