O tânără în vârstă de 32 de ani, care lucrează ca agent de colectare la o firmă de credite, a fost înjunghiată de mai multe ori, marţi seara, în localitatea Roşiori. Se pare că femeia s-a dus la un client pentru încasarea unei rate. Agresorul, un tânăr de 21 ani, a fost reţinut la câteva ore după atac în timp ce victima sa, însărcinată în luna a doua, a fost supusă unei intervenţii chirurgicale.

Femeia în vârstă de 32 de ani s-a dus, marţi seara, la Roşiori, să se întâlnească cu tânărul în vârstă de 21 de ani, clientul firmei, pentru a încasa ratele. Cei doi au discutat în maşina femeii, iar la un moment dat suspectul a atacat-o pe aceasta cu un cuţit şi a înjunghiat-o de mai multe ori. Victima ar fi încercat să scape de agresor, însă acesta a prins-o şi ar fi încercat să o înece într-un canal colector din apropiere. Tânărul s-a speriat şi a fugit în momentul în care a văzut în apropiere un grup de copii care se jucau, el fiind identificat şi prins după câteva ore de la comiterea faptei. Un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă a preluat victima, care a suferit leziuni la nivelul capului, a toracelui şi a membrelor, transportând-o la spital. Femeia a suferit o intervenţie chirurgicală, starea ei fiind stabilă. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor au anunţat, ieri, că au dispus începerea urmăririi penale cu privire la săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor.

„În data de 11.04.2017 au fost sesizate autoritățile cu privire la faptul că în jurul orei 18,30, în timp ce se afla în dreptul imobilului cu nr. 399 din satul Roșiori, persoana vătămată a fost victima unei infracțiuni, un bărbat neidentificat aplicându-i mai multe lovituri cu un obiect tăietor – înțepător în zona toracelui, provocându-i multiple leziuni. Victima a fost transportată de urgență la o unitate spitalicească, fiind supusă unei intervenții chirurgicale, în prezent starea ei fiind stabilă”, a precizat procurorul Maria Cotrău, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor. Potrivit acesteia, la Roşiori s-a deplasat o echipă de polițiști, sub coordonarea procurorului, s-a efectuat cercetarea locului faptei, s-au identificat și audiat persoane care au cunoștință despre eveniment, în urma cercetărilor fiind identificat autorul în persoana lui Kelemen Arnold Roland, în vârstă de 21 ani, cu domiciliul în Roșiori.

„În cursul nopții de 11/12 aprilie 2017 autorul infracțiunii a fost reperat, intrând în custodia autorităților judiciare care, prin Ordonanța din data de 12 aprilie 2017, au dispus reținerea lui pentru 24 ore. Audiat fiind, acesta a recunoscut săvârșirea faptei de tentativă de omor de care este acuzat, în prezent cercetările continuând pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele. În cauză, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor au beneficiat de sprijinul de specialitate al Serviciului de Investigații de Criminale din cadrul IPJ Bihor”, a mai precizat procurorul Maria Cotrău.