Un bărbat de 26 de ani, din Oradea este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În urma administrării probatoriului, polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea au dispus, la data de 7 iunie, reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al  Inspectoratului de Poliție Județean Bihor față de un bărbat de 26 de ani, din municipiul Oradea, județul Bihor, cercetat pentru comiterea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Din cercetările efectuate a rezultat că, la data de 6 iunie, în jurul orei 17.30, aflându-se în incinta și ulterior, în fața unui magazin de pe B-dul Decebal din municipiul Oradea, ar fi fost implicat într-un conflict spontan, cu două persoane pe care le cunoștea, respectiv cu un bărbat de 50 de ani și cu o femeie de 25 de ani, ambii din Haieu, județul Bihor, soț și soție, pe care i-ar fi agresat cu o armă neletală, nesupusă autorizării, utilizând, totodată, un limbaj violent și amenințător și tulburând, astfel, ordinea și liniștea publică, iar apoi a părăsit locul faptei, fiind depistat, la scurt timp, de polițiștii de ordine publică orădeni.

În urma agresiunii, bărbatul de 50 de ani a suferit leziuni care necesită pentru vindecare între 7 și 8 zile de îngrijiri medicale, iar femeia a suferit leziuni care necesită pentru vindecare între 8 și 9 zile de îngrijiri medicale.

De asemenea, polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea efectuează cercetări și față de bărbatul de 50 de ani, din Haieu, județul Bihor, pentru săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

Din cercetări a rezultat că, în același context, prin amenințări cu acte de violență, exercitate asupra bărbatului de 26 de ani, din Oradea, ar fi tulburat, de asemenea, ordinea și liniștea publică.

La data de 8 iunie a.c., polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea l-au prezentat pe bărbatul de 26 de ani la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, în vederea dispunerii de măsuri legale.