Un coflict spontan dintre un bărbat de 43 de ani şi tatăl său septuagenar s-a încheiat cu o tragedie. Fiul şi-a lovit tatăl cu o bâtă în cap, provocând-i răni grave, decedând ulterior în spital.

 

În seara zilei de 8 martie, în timp ce se afla la domiciliul său situat în comuna Cherechiu, pe fondul unui conflict spontan cu tatăl său, un bărbat de 43 de ani i-a aplicat acestuia o lovitură cu o bâtă de lemn în zona capului, provocându-i victimei fracturi osoase craniene.

Bătrânul în vârstă de 77 de ani a fost dus de urgenţă la spital însă a decedat pe 12 martie din cauza rănilor grave survenite în urma loviturii. O zi mai târziu, fiul său, Papp Iozsef, a fost arestat preventiv pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanţei de judecată.

La data de 14 martie procurorul de caz a formulat propunere de arestare preventivă a inculpatului, la finalul dezbaterilor Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bihor dispunând arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 zile.

„Prin ordonanţa Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor din data de 13 martie 2021, s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpatului P.I., în vârstă de 43 ani pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie, prevăzută de art. 199 alin.1 Cod penal cu referire la art.195 Cod penal”, a mai precizat Sabău Gligor, prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.