Un tânăr de 19 ani, din Salonta, şi-a pierdut viaţa, marţi seară, după ce a căzut dintr-un turn de apă. Victima s-a urcat în turn împreună cu mai mulţi amici şi, la un moment dat, s-a dezechilibrat şi a căzut.

 

Incidentul s-a produs marţi seara, în jurul orei 20.00, când poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Salonta au fost sesizaţi telefonic ca un tânăr localnic s-a dezechilibrat în timp ce se afla în interiorul turnului de apă situat în Salonta şi a căzut de la nivelul superior al turnului. Poliţiştii salontani s-au deplasat la faţa locului şi au identificat victima ca fiind T.C.I., de 19 ani, din municipiul Salonta, constatând ca cele semnalate se confirmă. Personalul medical care s-a deplasat la faţa locului pentru acordarea primului ajutor a constatat decesul victimei. Corpul neînsufleţit a fost transportat la morga din Salonta în vederea efectuării necropsiei, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.  Cercetările sunt continuate de politişti din cadrul Poliţiei municipiului Salonta.

Din primele cercetări efectuate rezultă că în cauză nu există suspiciuni de omor. Potrivit anchetatorilor, un grup de tineri, din care făcea parte şi victima, a urcat marţi seara în turnul de apă din localitate. La un moment dat, băiatul de 19 ani s-a retras pentru a efectua un apel telefonic, moment în care s-a dezechilibrat şi a căzut, lovindu-se în zona capului.