Un bărbat în vârstă de 42 de ani şi-a pierdut viaţa, joi seara, după ce maşina pe care o conducea a intrat pe contrasens şi s-a izbit de un tir. Şoferul, spun poliţiştii, avea permisul suspendat şi s-a angajat într-o depăşire riscantă.

Potrivit informaţiilor transmise de IPJ Bihor, la data de 7 martie a.c., la ora 20.00, polițiștii Serviciului Rutier - Biroul Drumuri Naționale și Europene au fost sesizați, în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin 112 că, în afara localității Fegernicu Nou, s-a produs un accident rutier. La fața locului, polițiștii au constatat că, un bărbat de 42 de ani, din municipiul Oradea, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pe DN 19E, înspre Chiribiș, în afara localității Fegernicu Nou, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, s-ar fi angajat în depăşirea autovehiculelor care circulau în fața sa, ar fi pătruns pe sensul opus și ar fi intrat în coliziune frontală cu un autotren cu semiremorcă, condus, din sensul opus, de un bărbat de 46 de ani, din comuna Ip, județul Sălaj.

Din păcate, în urma accidentului rutier, bărbatul de 42 de ani, medicul Vindis Laszlo, a suferit leziuni care i-au provocat decesul, la fața locului. 

În urma testării bărbatului de 46 de ani, care conducea autotrenul, cu aparatul etilotest și a testării preliminare de drog, rezultatele au fost negative. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii polițiștii Serviciului Rutier - Biroul Drumuri Naționale și Europene continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului rutier.