Un taximetrist orădean a fost agresat de un tânăr de 23 de ani ce îi fusese, împreună cu o femeie, client. La destinație, cei doi au susținut că nu au bani la ei să achite cursa, cerându-i taximetristului să aștepte. Pentru că se grăbea, șoferul le-a spus să considere cursa drept cadou, moment în care tânărul a devenit violent. Jandarmii au fost alertați de colegii taximetristului și l-au prins pe agresor.

Potrivit unui comunicat transmis azi de Inspectoratul de Jandarmi Județean Bihor, sâmbătă, în jurul orei 00.30, pe timpul misiunii de patrulare, echipajul de jandarmi a fost oprit în zona Bulevardului Cantemir din municipiul Oradea de către un șofer de taxi, cu rugămintea de a-l urma deoarece un coleg de-al lui are probleme.

,,Ajunși la locul indicat, jandarmii au văzut un bărbat care prezenta urme de sânge în zona feței. După ce s-au asigurat că nu necesită îngrijiri medicale și nu solicită intervenția ambulanței, jandarmii bihoreni au plecat în căutarea agresorului. La scurt timp, pe malul pârâului Peța a fost identificat un tânăr de 23 de ani, a cărui semnalmente corespundeau cu descrierea făcută de taximetristul agresat. După ce și-au declinat calitatea, jandarmii au trecut la identificarea acestuia. Având în vedere că acesta a refuzat să se legitimeze, încercând chiar să fugă, jandarmii l-au imobilizat și l-au condus la sediul poliției unde i-au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe, se arată în comunicatul transmis de IJJ Bihor.

În urma verificărilor preliminare efectuate, jandarmii au constatat că neînțelegerea a plecat de la faptul că ajuns la destinație, clientul a motivat că nici el ici partenera lui nu au bani la ei, dar să aștepte că-i va aduce imediat. Taximetristul le-a spus că este în regulă, doar că se grăbește și să accepte cursa drept cadou. În acel moment tânărul a declarat că s-a simțit jignit și a lovit cu piciorul portiera mașinii. În momentul în care acesta a observat că taximetristul cere ajutor colegilor pe stație acesta i-a mai aplicat o lovitură în zona feței, spărgându-i ochelarii.

Foto: IJJ Bihor