Un bărbat din Bihor a fost surprins în flagrant delict de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea și procurorii DIICOT - ST Oradea, în timp ce comercializa 400 de pastile de ecstasy.

La data de 8 noiembrie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea - Serviciul Antidrog și procurorii DIICOT - Serviciul -Teritorial Oradea au depistat un bărbat de 31 de ani, din județul Bihor, bănuit de comiterea infracțiunilor de trafic intern și internațional de droguri de mare risc.

Astfel, acesta a fost surprins în flagrant delict pe raza localității bihorene Dușești, în timp ce încerca să valorifice 400 de pastile de ecstasy, drog de mare risc. De asemenea, în urma percheziției efectuate la locuința acestuia au mai fost descoperite alte 27 de comprimate de ecstasy. Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea - Serviciul Antidrog au pus în executare mandatul de aducere emis pe numele bărbatului de 31 de ani, iar acesta a fost prezentat procurorului, care a dispus reținerea acestuia pentru o perioada de 24 de ore.

 Joi, 9 noiembrie, cel în cauză a fost prezentat la Tribunalul Bihor cu propunere de arestare preventivă, iar magistrații au emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile. Anchetatorii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale în cauză.