Procurorii bihoreni au trimis în judecată un timişorean în vârstă de 25 de ani care, fiind angajat agent de vânzări la o firmă din Oradea, şi-a însuşit banii proveniţi din vânzarea mărfurilor.

Printr-un rechizitoriu al Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, a fost trimis în judecată P.I.A., în vârstă de 25 de ani, din Timişoara, pentru săvârşirea infracţiunii de delapidare. "În calitate de agent de vânzări la o societate din Oradea, acesta şi-a însuşit suma de 21792 lei încasaţi de la diverşi beneficiari ai mărfurilor. Inculpatul a fost angajat în cadrul firmei în calitate de agent vânzări şi avea ca principale atribuţii de serviciu preluarea comenzilor de la clienţi, livrarea mărfurilor şi încasarea contravalorii mărfurilor vândute, predarea în fiecare dimineaţă a banilor încasaţi în ziua anterioară", a precizat procurorul Dorel Moţiu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.
Tânărul a încasat de la mai mulţi agenţi economici din judeţul Timiş suma de 21.792,48 lei, reprezentând contravaloarea produselor de carne vândute de către societatea din Oradea, sumă pe care şi-a însuşit-o.