Final tragic pentru un orădean în vârstă de 44 de ani, care a căzut, joi, de la înălţime, în apropierea avenului de la Betfia. Echipajele medicale care au intervenit la faţa locului nu l-au mai putut salva, victima suferind un traumatism cranio-cerebral.

Potrivit informaţiilor transmise de comisarul şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor, joi, 11 iulie a.c., la ora 10.51, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Băile Felix au fost sesizați, în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin 112 că, o persoană ar fi căzut de la înălțime, într-o zonă deluroasă, din proximitatea avenului Betfia.

„La fața locului, polițiștii din Băile Felix au identificat persoana în cauză ca fiind un bărbat de 44 de ani, din municipiul Oradea,. Acesta a fost descoperit la baza craterului, la o diferență de nivel de aproximativ 20 – 30 de metri. Din păcate, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de personalul medical, a fost declarat decesul bărbatului, la fața locului”, a transmis comisarul şef Alina Fărcuţa.

}n prezent, potrivit acesteia, nu există suspiciuni că acesta ar fi fost victima vreunei infracțiuni. Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării necropsiei. „Polițiștii din  cadrul Poliției stațiunii Băile Felix continuă cercetările în cauză sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei și împrejurărilor producerii tragicului eveniment”, a mai menţionat purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor.