Trupul carbonizat al unui bărbat a fost găsit de pompierii chemați să stingă incendiul care i-a cuprins locuința, pe strada Pavilioanele CFR din Oradea.

Pompierii militari orădeni au acționat, vineri, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință situată pe strada Pavilioanele CFR din municipiu, eveniment în urma căruia un bărbat a fost găsit decedat. Apelul care sesiza producerea evenimentului a fost primit în dispeceratul ISU Bihor, în jurul orei 13.45, apelantul precizând că în interior a fost surprinsă o persoană.

„La fața locului s-au deplasat de urgență, echipajele Detașamentului 2 Oradea, cu 3 autospeciale de  lucru cu apă și spumă și ambulanța SMURD a subunității, un echipaj de stingere din cadrul Detașamentului 1 Oradea și echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea.  La sosirea forțelor de intervenție, ardeau generalizat, cu flacără deschisă și degajări mari de fum, camerele locuinței. Din nefericire, într-una dintre încăperi, pompieri au găsit trupul carbonizat al unui bărbat”, a transmis lt. col. Camelia Roșca, purtătorul de cuvânt al ISU Bihor. Incendiul a fost localizat în jurul orei 14.15. Echipajele acționează în momentul de față pentru stingerea focarelor.