Un bărbat în vârstă de 30 de ani şi-a pierdut viaţa, în noaptea de miercuri spre joi, după ce maşina pe care o conducea a intrat frontal într-un stâlp de beton.

Potrivit lt.col. Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al ISU Bihor, în noaptea de miercuri spre joi, 13 octombrie a.c., în jurul orei 00.25, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor a fost sesizat, prin numărul unic 112, cu privire la producerea unui accident rutier în care a fost implicat un autoturism, pe strada Hack Halasi Gyula din Oradea, apelantul precizând faptul că șoferul mașinii era inconștient și încarcerat.

„La locul producerii evenimentului au fost mobilizate în cel mai scurt timp, două echipaje SMURD, cu autospeciala medicului de urgență și cu ambulanța de terapie intensivă mobilă și două echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului 1 Oradea, cu două autospeciale de intervenție, din care una de descarcerare grea”, a precizat lt. col. Camelia Roşca. Pompierii militari au acționat pentru descarcerarea șoferului rămas captiv în autoturism, predându-l echipajelor medicale, care au procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare, victima aflându-se în stop cardio-respirator. Din nefericire, bărbatul, în vârstă de 30 de ani,  nu a mai putut fi salvat, medicul declarând decesul acestuia.

La rândul său, comisarul şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor a menţionat că autoturismul a intrat într-un stâlp de beton.

„Un bărbat de 30 de ani, din comuna Sânmartin, în timp ce conducea un autoturism pe strada Hack Halasi Gyula din municipiul Oradea, înspre strada Apateului, la intersecția celor două străzi, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, a intrat în coliziune frontală cu un stâlp din beton, care susține cablurile electrice. În urma impactului, a rezultat decesul conducătorului auto. Cauza decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării necropsiei”, a precizat Alina Fărcuţa. Polițiștii Biroului Rutier Oradea continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului.