Un bărbat de 28 de ani a murit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, 5 august, după ce s-a înecat în piscina unei pensiuni din localitatea Remeți, comuna Bulz. Tânărul este fiul unui medic de la Spitalul Județean, care se afla la începutul drumului în viața de medic rezident.

Sâmbătă, 5 august, la ora 2.14, polițiștii Secției nr.1 de Poliție Rurală Borod au fost sesizați, în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin SNUAU 112, că o persoană s-ar fi înecat în piscina unei pensiuni din localitatea bihoreană Remeți.

Polițiștii Secției nr.1 de Poliție Rurală Borod s-au deplasat cu operativitate la fața locului, unde au identifcat persoana ca fiind un bărbat, de 28 de ani, din municipiul Oradea, județul Bihor.

Din nefericire, în ciuda manevrelor de resuscitare aplicate de personalul medical, a fost declarat decesul bărbatului, la fața locului. Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării necropsiei.

„Sunt șocată, bulversată, înlemnită de durere, pare să fie un coșmar și nu realitatea cumplită! Marco nu mai este! Un copil atât de profund, delicat, original și inteligent, la începutul drumului în viața de medic rezident! Sincere condoleanțe, Eva și Doru! Dumnezeu să îi dea pacea veșnică! Să fie o lumină în cer”, a scris pe Facebook dr. Carmen Pantiș, medic la secția de Anestezie-Terapie Intensivă a Spitalului județean și președinte al Colegiului Medicilor Bihor.

„În prezent, nu există suspiciuni că bărbatul ar fi fost victima vreunei infracțiuni.

 Polițiștii Secției nr.1 de Poliție Rurală Borod continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aleșd, pentru stabilirea cauzei și împrejurărilor producerii nefericitului eveniment”, a transmis Poliția Bihor.