Un bărbat din Salonta şi-a pierdut viaţa, joi dimineaţa, în curtea gospodăriei sale, în timp ce măcina porumb cu un utilaj.

Potrivit comisarului şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor, joi, 11 ianuarie a.c., la ora 08.54, poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Salonta au fost sesizaţi, în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin SNUAU 112, că un bărbat s-ar fi autoaccidentat, în curtea propriei locuințe, din municipiul Salonta.

„Poliţiştii de ordine publică și de investigații criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Salonta și specialiști criminaliști s-au deplasat cu operativitate la faţa locului şi au identificat persoana respectivă ca fiind un bărbat de 53 de ani, din municipiul Salonta. Din primele investigații, s-a constatat că acesta s-ar fi accidentat în timp ce măcina porumb, cu un utilaj cuplat la tractorul agricol. Din nefericire, acesta a suferit leziuni care i-au provocat decesul la fața locului”, a transmis comisarul şef Alina Fărcuţa. Potrivit acesteia, cauza decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării necropsiei. În acest moment, nu există suspiciunea că bărbatul ar fi fost victima vreunei infracțiuni. Polițiștii salontani continuă cercetările sub supravegherea unui procuror, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei și împrejurărilor producerii nefericitului eveniment.