Accident deosebit de grav pe DN 19 E pe raza localității Sălard. Din cauza vitezei mari și a apei de pe carosabil, o autoutilitară a intrat pe sensul opus de circulație și s-a izbit de o mașină condusă de un maramureșean. Trei oameni au ajuns la spital cu leziuni grave, una dintre victime fiind scoasă de pompieri dintre fiarele contorsionate ale mașinii.

Accidentul s-a produs vineri dimineață în jurul orei 8.30. Un bărbat de 28 de ani, din Oradea, în timp ce conducea o aututilitară pe direcția Oradea - Marghita, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de carosabil acoperit parțial cu apă, a pierdut controlul asupra direcției, a pătruns pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism, condus din sens opus de un bărbat de 56 de ani, din Baia Mare, județul Maramureș. Din impact, autoturismul s-a răsturnat pe partea dreaptă, în afara părții carosabile. Pe lângă polițiști, la ora 8.35, a fost sesizat și Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana”. Pentru salvarea celor trei victime, inspectoratul a mobilizat de urgenţă, două echipaje de pompieri militari din cadrul Gărzii de Pompieri Sălard, din care unul de paramedici, echipajul de descarcerare grea al Detașamentuluir Oradea, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Ajunse la locul producerii accidentului, forțele de intervenție au acționat  pentru descarcerarea femeii rămase captivă în autoturismul maramureșeanului, iar echipajele medicale au acordat îngrijirile necesare acesteia și celor doi bărbaț răniți în urma accidentului, toți trei suferind multiple traumatisme și contuzii. Cele trei victime au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Oradea.  

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.