O familie a ajuns la spital, azi, după ce autoturismul în care se aflau cele patru persoane a fost implicat într-un accident. Mașina a ieșit de pe șosea și a ajuns într-un șanț, pompierii din Beiuș și medicii ajungând la fața locului pentru a ajuta victimele.

Accidentul s-a produs azi, în jurul orei 15.00. Potrivit mr. Camelia Roșca, purtătorul de cuânt a  Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor, autoritățile au fost sesizate, prin Sistemul Unic 112,  cu privire la producerea unui accident rutier,  pe DJ764, între localitățile Remetea și Petreasa, eveniment în care au fost implicate patru persoane aflate într-un autoturism.

“Pentru salvarea victimelor, inspectoratul a mobilizat de urgenţă două echipaje de pompieri militari din cadrul Secției Beiuș, care au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă cu modul de descarcerare şi cu ambulanţa de tip B2 a subunității, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea şi două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean”, a precizat mr. Camelia Roșca.

Ajunse la locul producerii accidentului, echipajele au acordat îngrijirile care se impuneau ocupanților autovehiculului, cei trei adulți și minora în vârstă de 6 ani fiind transportați, în cod galben medical (cu diferite traumatisme și fracturi), la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Oradea.