Berbec (21 mart. – 20 apr.)

Vă puteţi reface şi voi viaţa amoroasă şi să întâlniţi pe cineva cu care să vă asortaţi din mers, fără complicaţii. Se conturează nişte bani, dar o să fiţi mai cumpătaţi decât de obicei şi asta pentru c-aveţi de gând să vă cumpăraţi o casă, ori altceva care înghite bani mulţi.

Taur (21 apr. – 21 mai)

Vi se pot da înapoi nişte bani cu care să faceţi şi voi o deplasare, să plecaţi de azi în vizită la nişte prieteni, rude. Poate le veţi fi cumva de ajutor unor prieteni care au o petrecere mâine, poimâine şi dacă nu sunteţi prinşi cu alte treburi personale, poate-i susţineţi cu ce se poate.

Gemeni (22 mai – 21 iun.)

Se poate să apară ceva neprevăzut şi să vă cam dea bugetul peste cap, dar vor fi şi satisfacţii, un beneficiu sigur. O să aveţi o discuţie de principiu cu un angajator şi să lăsaţi pentru de luni încolo decizia finală, să puteţi analiza toate aspectele, să nu daţi de vreo capcană.

Rac (22 iun. – 22 iul.)

O veste bună de la cineva care v-aşteaptă undeva în străinătate şi numai dacă aveţi treabă acasă poate-i ziceţi acelei persoane să vină ea la voi. Par să vi se confirme nişte aşteptări, că puteţi lucra într-o combinaţie anume, că aţi luat un examen, că vi s-a găsit o maşină de cumpărat, sau că plecaţi într-un city break.

Leu (23 iul. – 22 aug.)

O invitaţie la o zi aniversară, la un spectacol, la un concert, o să fie un reviriment în plan afectiv, emoţional. O să jonglaţi cu nişte bani ca să puteţi ieşi cu partenerul de cuplu, poate chiar vreţi să-i faceţi o surpriză şi să rezervaţi o cameră la hotel, la o cabană, să vă destindeţi.

Fecioară (23 aug. – 21 sept.)

Se pare c-o să strângeţi relaţiile cu rudele apropiate şi veţi pune umărul la pregătirile unei nunţi, ale unui botez. Poate vă cooptează cineva să lucraţi la un proiect diferit de ce-aţi făcut pân-acum şi s-ar putea s-aveţi curaj să încercaţi ceva nou.

 

Balanţă (22 sept. – 22 oct.)

O să faceţi cunoştinţă cu cineva care poate deveni un posibil partener de cuplu, dar trebuie s-aveţi răbdare. Se poate să primiţi un accept, nişte bani înapoi şi să o porniţi la drum, să vă bucuraţi de compania prietenilor şi de plăcerea drumului, a locurilor pe care o să le vizitaţi.

Scorpion (23 oct.– 21 noiem.)

Posibile noutăţi în sfera sentimentală, va caută cineva care vrea să vă acordaţi o şansă de a forma un cuplu - ia vedeţi. O s-aveţi un program încărcat, dar poate vă faceţi timp să vă şi destindeţi, ieşiţi cu prietenii la cafea, la plimbare, e cu descărcare de adrenalină.

Săgetător (22 noiem. – 20 dec.)

O problemă de sănătate vă poate deranja şi dacă nu luaţi nicio măsură o să va-ncurce, va strica tot cheful de viaţă. O să mai faceţi un pas spre finalizarea unui act şi o să puteţi deveni proprietari, sau o să plecaţi la studiu, sau să munciţi în străinătate.

Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

Se poate să primiţi ceva în dar, poate fi şi o invitaţie la un spectacol sau la plimbare în afara oraşului. Vă puteţi găsi perechea de suflet, dar o să mai dureze aproximativ o lună până să vă convingeţi că de ceea ce vă trebuie, c-or să vă destabilizeze, poate, părerile celor din jur.

Vărsător (20 ian. – 18 febr.)

E posibil să vă-mprumutati la propriul buzunar să-i scoateţi pe ai voştri din casă şi să vă bucuraţi de week-end. Se poate să ajungeţi acolo unde n-aţi reuşit cu ceva timp în urmă şi să aibă loc o revedere emoţionantă, care să vă aducă o stare de bine, să vă-ncarce frumos, sufleteşte.

Peşti (19 febr. – 20 mart.)

V-aţi putea duce la munte într-o variantă mai ieftină sau luaţi nişte bilete de avion tot aşa, la preţ redus şi să daţi o fugă, în afara ţării. O să puteţi repara o prietenie care se-ntrerupsese brusc şi dacă regretaţi, se mai poate face, totuşi ceva - să vă cereţi scuze, să ieşiţi la o cafea, să staţi de vorbă.